Снимки struma.bgСинът на скандално известния собственик на фалиралата популярна каса в

...
Снимки struma.bgСинът на скандално известния собственик на фалиралата популярна каса в
Коментари Харесай

Синът на собственика на фалиралата Дупнишка популярна каса си навлече проблеми с ченгетата

Снимки struma.bg

Синът на скандално известния притежател на банкрутиралата известна каса в Дупница Георги Близнаков – Сотир, отхвърли кръвна проба за опиати. Сотир Близнаков е спрян от пътни служители на реда за инспекция пред спортната зала в Дупница на метри от чейндж бюрото му.

Той пътувал с първокласно “Волво ” от вкъщи си, който e наоколо до градинката “Левски ”, за офиса на обменното му бюро.
Проверяващите изискали документите на автомобила и тествали с дрегер за алкохол С. Близнаков, защото по време на инспекцията се държал необичайно. След като открили, че не е пил алкохол, служителите на реда поискали от С. Близнаков да даде кръвна проба за наркотични субстанции,но той изрично отказал, написа struma.bg.

Пътните служители на реда са му написали акт за отхвърли му от кръвен тест за опиати, което ще му коства 2000 лева санкция и лишаване на  шофьорската брошура за 6 м.

Вчера волвото беше паркирано пред обменното бюро на С. Близнаков на Адвокатската улица в Дупница, което работеше с клиенти.
Името на семейството Близнакови стана скандално известно, след  като към 200 инвеститори в Дупнишка известна каса, на която шеф беше бащата Георги Близнаков, изгоряха с хиляди левове. В абсурда беше забъркана и брачната половинка на Г. Близнаков – Ивона, която е работила с клиентите на касата.



Както “Струма ” писа, Ивона и Георги Близнакови бяха задържани и вкарани в пловдивски арест за злоупотребите с парите на вложителите. Тогава беше арестуван и синът им Сотир Близнаков, само че той беше освободен след едно денонощие. Родителите му излязоха на независимост след няколко месеца против парична гаранция.

В момента Близнаков-младши дава заеми на жители в обменното си бюро в Дупница.

Срещу Георги Близнаков текат каузи освен от ужилени инвеститори, а и от притежатели на жилища в хотела на Г. Близнаков в Сапарева баня, който бе продаден преди към година.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР